RUMMIKUB
Amb els alumnes de l'aula oberta de 4t d'ESO hem elaborat un Rummikub, un joc de fitxes on l'objectiu és fer escales de nombres del mateix color (3,4,5,6,7....) o  ajuntar el mateix nombre de diferents colors (4,4,4,4...). Guanya el que primer jugador que es queda sense fitxes.
Un cop fet, hem jugat entre nosaltres fins a tenir un bon domini del joc, i després hem anat a les aules de 1r d'ESO a explicar com es juga i a jugar amb ells.
Aquest projecte ens ha servit per treballar la competència matemàtica (el joc requereix utilitzar la lògica matemàtica i hem hagut de fer mesures), la competència tecnològica (hem treballat al taller, amb les eines pròpies del taller, potenciant el treball en equip), la competència lingüística (han hagut de redactar les instruccions del joc i explicar-ho de forma oral als companys de 1r), la competència artística (han hagut de dissenyar i pintar), i la competència d'autonomia i iniciativa (els alumnes han pensat com fer el joc, l'han dissenyat i han près les seves decisions).

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada